24. - 29 8. 2024 | 9.00 - 18.00 + 386 2 564 2 100

E-poslovna vstopnica

Prijava e-poslovne vstopnice

Spoštovani razstavljavec,

Veselimo se skorajšnjega srečanja z vami na 61. mednarodnem sejmu AGRA. Želimo, da bi bil vaš nastop na sejmu uspešen in da bi vas na razstavnem prostoru obiskalo čim več obiskovalcev.

Pomurski sejem d.o.o. tudi letos uporablja sistem elektronskih poslovnih vstopnic, s katerimi lahko osebno povabite vaše poslovne partnerje, da vas obiščejo na sejmu in jim omogočite brezplačen vstop.

Poslovna vstopnica je vnovčena, ko je odčitana pri osebju na vhodu in po končanem sejmu se obračunajo samo vnovčene poslovne vstopnice.

S tem sistemom lahko preko spleta pošljete registracijsko kodo svojim poslovnim partnerjem, ki se bodo lahko registrirali na spletni strani sejma in si že pred odhodom na sejem natisnili svojo poslovno vstopnico.

Sistem med drugim omogoča tudi sprotni pregled, kdo od vabljenih partnerjev se je odzval vašemu vabilu, se registriral in si natisnil vašo poslovno vstopnico in kdo je dejansko sejem tudi obiskal.

Lahko pa poslovno vstopnico natisnete tudi sami in jo vašemu poslovnemu partnerju skupaj z vabilom na sejem pošljete po klasični pošti.

Prosimo vas, da nam pred pričetkom uporabe storitve e-poslovna vstopnica sporočite kontaktni elektronski naslov osebe, ki bo skrbela za distribucijo poslovnih vstopnic na elektronsko pošto komerciala@pomurski-sejem.si ali na telefonsko številko 02/5642 112.

Ko bomo prejeli vaš kontaktni elektronski naslov, vam bomo dokončno potrdili in omogočili vstop v sistem z zgoraj navedenim geslom.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na razpolago na telefonski številki 02/5642 112 ali e-pošti komerciala@pomurski-sejem.si.

Prijava e-poslovne vstopnice